• Over ons

    Ank is een zorgzame verpleegkundige en uitstekende kok en Simon was 42 jaar werkzaam in de gezondheidszorg waarvan de laatste 21 jaar op de Spoed Eisende Hulp. We zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van Down Syndroom en mensen met een gedragsstoornis. We wonen nu sinds vijf jaar op een prachtige oude boerderij en zijn hobbyboer.

    Op de boerderij is de sfeer van weleer nog steeds aanwezig. Op de boerderij zijn kippen en varkens, honden en katten. Er is een grote biologische moestuin en we hebben allerlei verschillende fruit- en notenbomen en struiken die we verwerken tot sap, moes, ijs, wijn etc. Op de boerderij hebben we een Theetuin waar Pieterpadwandelaars, wielrenners of passanten een hapje en een drankje kunnen nuttigen.

    Intussen zijn we ook zorgboerderij om dagbesteding te bieden aan verstandelijk beperkten of volwassenen met een gedragsstoornis uit de regio. De dagbesteding bestaat onder andere uit: werken in de tuin, dieren verzorgen, bedienen in de theetuin, koken en bakken, wijn maken, algemene “boerderijwerkzaamheden”, nestkastjes maken etc. Maar ook dieren knuffelen kan een bezigheid zijn. Ons motto is: “iedereen kan iets” en daar wordt de dagbesteding op aangepast. We hebben een grote keuken, een muziekhoek en een knutselhoek.

    Voor meer info over de dagbesteding zie kopje “dagbesteding”