• Bed & Breakfast

  Woonkamer

  De huiskamer is gelegen op het noordoosten en daarom kan je genieten van prachtige zonsopgangen boven de akkers. Twee driezitsbanken, eettafel, kindertafel, keukenblokje met magnetron, waterkoker, koelkastje, tweepitskookplaat, Kinderbedje en kinderstoel aanwezig.

  Slaapkamers

  Er zijn twee slaapkamers. Op de overloop zijn douche en toilet aanwezig. Extra bed voor kind kan bijgeplaatst worden.

  Als u een kamer boekt met privé douche en toilet wordt de andere kamer geblokkeerd zodat u altijd verzekerd bent van privacy en een eigen douche en toilet en u heeft dan de hele verdieping voor u zelf. Dit kan alleen als u rechtstreeks bij ons boekt. Als u via booking.com boekt krijgt u automatisch een kamer met gedeeld sanitair.

  B&B zelf

  De B&B heeft een eigen opgang direct naast de slaapkamers.

  Gedurende je verblijf mag je vrij rondlopen op het terrein en gebruik maken van de meerdere zitjes op het weiland. Ook kan je een kampvuur maken in de vuurplaats en indien gewenst kan je een gitaar ophalen uit de deel om bij het kampvuur je zangtalenten ten gehore te brengen.

  Er is geen televisie aanwezig maar wél Wifi. TV kijken kan dus op je eigen Ipad of telefoon.

  Omdat de boerderij een rieten dak heeft mag er niet gerookt worden en geen kaarsen worden gebrand.

  Allerlei spelletjes zijn in ruime mate aanwezig in de huiskamer.

  Er is veel gelegenheid tot wandelen of fietsen. Routekaarten liggen klaar.

  Een luxe ontbijt is inclusief en wordt bij twee personen opgediend in een picknickmand en bij meer personen wordt er op de Deel een ontbijtbuffet gemaakt.

  Indien gewenst kan bij ons de avondmaaltijd gebruikt worden. Geef dit bij de boeking aan. We serveren een eenvoudig menu voor €15 of een driegangenmenu voor €25.

  Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Wilt u boeken? Dat kan via www.booking.com of rechtstreeks. Stuur een mailtje naar: info@dedistelweide.nl en geef daar uw wensen in aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Tot slot: het is een boerderij dus daar zijn dieren, onder andere hanen. Als je dat vervelend vindt, is het misschien handig om oordopjes mee te nemen. 😉