.

Vol verwachting!


En dan is het nieuwe jaar een feit. Na een gek 2020, waarin de B&B goed heeft gedraaid, hopen we op een heel mooi 2021!

Terwijl we afgelopen jaar volop gasten ontvingen op onze boerderij, hebben we hard gewerkt om de deel te maken tot wat het nu is. We hebben gemetseld, vloeren gelegd, riolering aangesloten, we hebben het allemaal gedaan. En nu beschikken we over een prachtige ruimte, waar we B&B gasten kunnen ontvangen voor het avondeten, waar we workshops kunnen geven, waar we muziek kunnen maken.

Het biedt ons de mogelijkheid om zodra het weer kan open te gaan als pleisterplaats voor het Pieterpad. Dat betekent dat er een theetuin komt, waar je wat kunt eten of drinken.

De komende tijd zullen we toewerken naar de opening daarvan. Het ziet er helaas naar uit dat de B&B ook zal moeten sluiten ivm aangescherpte coronaregels. Laten we die tijd dan maar investeren in het verder realiseren van onze droom. We gaan uitzoeken wat er voor nodig is om mensen met een beperking een plek te geven op de Distelweide. We zien mogelijkheden genoeg voor mensen om een passende taak of dagbesteding te vinden. Wie weet waar we volgend jaar staan!