.

Nieuwe hond, nummer vier!

Net als Lilly, Buster en Lusia komt Bram ook uit een Pools asiel. Mensen vragen me vaak verbaasd waarom ik honden uit Polen haal terwijl de asiels in Nederland vol zitten.
Toen wij besloten om een hond te nemen heb ik eerst gezocht in het asiel in Almere: alleen maar pitbulls en oude, zieke honden. Amsterdam: pitbulls en oude of zieke honden. Na talloze websites van asiels be...keken te hebben bleek het resultaat hetzelfde.
Toen ben ik gaan kijken bij fokkers van labradors en retrievers: 1000 euro (minimaal) en wachttijd van half jaar.
Dat was dus geen optie.
Uiteindelijk kwam ik via via terecht op www.dutchyadoptions.com.
Dutchy Adopotions zoekt een nieuw huis voor honden uit een asiel in Polen. Dit asiel krijgt geen subsidie en is geheel afhankelijk van giften. Gezien het feit dat onze drie andere honden broodmager waren toen we ze kregen heb ik de indruk dat ze vaak geen of te weinig eten krijgen.
Op de website staan van elke hond veel foto's en een filmpje en een karakterbeschrijving zodat je je een goed oordeel kunt vormen over de hond. Bij Lilly en Buster klopte dit precies, bij Lusia niet. Het blijft een indruk en je weet pas na een paar weken of het klopt.
Wij hebben al drie honden een goed leven kunnen geven en het kost maar 225 Euro. Daarvoor zijn ze ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd en gechipt.
Bram is welkom bij ons!