.

Liefde, het blijft erg ingewikkeld

Net als bij de intrede van de vorige haan reageerde Bettie (brahmahen) enthousiast. Ze zag hem, rende er naar toe en nadat ze elkaar twee minuten hadden aangestaard liepen ze zij-aan-zij door de stal. Het was net alsof ze omarmd liepen. Ik werd er warm van! Hoe romantisch! (Hoewel ik het wel een beetje snel vond gaan. Ze kende hem... pas twee minuten!) Ik ging het meteen aan Ank vertellen om mijn warme gevoelens te delen...
teruggekomen in de stal zag ik dat Bettie en Bob in een vreselijk gevecht verwikkeld waren. Er werd gepikt en gebeten en het ging er hard aan toe.
Niets romantisch zij-aan-zij lopen. Ze waren gewoon hun kracht aan het vergelijken en stoer doen. Sinds we haanloos waren nam Bettie de taak van haan over en die vreesde nu voor haar baan.
Ik weer terug naar Ank voor een rectificatie van mijn observaties...
Vanavond, toen het donker was ging ik het kippenhok afsluiten i.v.m. vossen, marters etc en toen zag ik Bob in de hoek van het nachthok zitten. Hij had het lekker warm want hij was omringd door Brahmahennetjes die allemaal lekker tegen hem aan zaten, ook Bettie!
Toch nog romantiek...