.

update

Update

De varkens vinden dit weer maar niets! Varkensland is een modderpoel en ze verblijven het grootste gedeelte van de dag in de stal. Alleen Harry en Willem zijn echte stoere kerels die niet bang zijn voor regen en gaan af en toe naar buiten.

...

De kippen zitten ook veel binnen en leggen nog steeds geen eieren. Helaas is ook Bertus, onze derde haan, overleden.
We treffen het niet met de hanen...
Ik heb de havik al een tijdje niet gezien maar we durven de kippen nog niet los te laten.

Door het zachte weer lopen er al knoppen uit van de bomen en struiken. Ik hoop niet dat het volgende maand ineens gaat vriezen want dan krijgen we weer geen oogst.
We hebben al zaad gekocht zodat we dit jaar ruim op tijd kunnen gaan voorzaaien. Afgelopen jaar kwam er heel veel niet op.

De kerkuil is er nog steeds. Hij schijt alles onder maar ik heb al weer heel veel uileballen verzameld die de kinderen van de B&B gasten kunnen gaan uitpluizen. Kids vinde het prachtig om te kunnen zien wat de uil gegeten heeft.

Ik hang regelmatig de wildcamera op in de hoop een bijzonder dier te "vangen". Vorige maand zijn er in Drenthe 20 schapen gedood door een wolf en deze week is er een wasbeerhond op een wildcamera gevangen. Tot nu toe alleen een kerkuil en een marter gezien.