.

Gedoe met vogels 2

Met de kippen gaat het goed. Nadat een nieuwe kip binnen vier dagen dood was, was het even heel spannend want de dag erna waren drie van mijn oude kippen ziek. Ik mocht bij de handelaar een nieuwe kip ophalen maar daar zag ik van af. Ik was bang voor vogelgriep.
Bram was ook ziek en hij had dezelfde v...erschijnselen als het overleden nieuwe kipje en ik maakte me daar toch wel heel veel zorgen over. Ik verwachtte hem vanmorgen dood aan te treffen maar hij was er nog. Gisteren heeft hij de hele dag in het nachthok op stok gezeten. At en dronk niet; zat met gesloten ogen en liet zijn vleugels hangen.
Bram is de enige kip met wie ik iets heb want hij is zó leuk! Ik zou het heel erg gevonden hebben als hij nu al dood zou gaan.
maar vanmorgen was hij er weer. Nog niet de oude maar hij kwam weer de ren uit.
Eén van de Koningsbergers was vanmorgen ontsnapt. Gewoon uit de ren gevlogen en ze liep heerlijk te scharrelen op de mesthoop.
ik besloot de deur van de ren open te zetten en na een paar uur liep alles buiten. Bram heeft zelfs gepaard met een nieuw hennetje dus de integratie verloopt goed.
Nu zit alles weer op stok. Geen zieke kippen meer maar ook geen eitjes. Iedereen is van de leg. Komt wel weer goed.