Huiskamer

De huiskamer is gelegen op het noordoosten en daarom kan je genieten van prachtige zonsopgangen boven de akkers. Twee driezitsbanken, 8 persoons eettafel, kindertafel, keukenblokje met magnetron, waterkoker, koelkastje, tweepitskookplaat, Kinderbedje en kinderstoel aanwezig.Onze B&B

De Distelweide is een B&B in een oude boerderij in het prachtige Drenthe. Het complex bestaat uit vier gebouwen: boerderij, kapschuur, stallen en werkplaats. Op de boerderij zijn varkens, kippen, honden en katten.

Onze Bed and Breakfast bestaat uit de volledige eerste verdieping van onze boerderij en bestaat uit een huiskamer met eenvoudig keukenblok met koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, koelkastje en tweepitskookplaat. Koffie en thee zijn aanwezig en is gratis te gebruiken.

Er zijn vier slaapkamers. Twee kamers hebben tweepersoons bedden en de andere twee hebben 2x2 eenpersoonsbedden. Op de eerste verdieping zijn douche en toilet aanwezig. Op de overloop is nog een extra wastafel aanwezig. Extra bedden voor kinderen kunnen bijgeplaatst worden.

Als u een kamer boekt met privé douche en toilet worden de andere kamers geblokkeerd zodat u altijd verzekerd bent van privacy en een eigen douche en toilet en u heeft dan de hele verdieping voor u zelf.

De B&B heeft een eigen opgang direct naast de slaapkamers.

Gedurende je verblijf mag je vrij rondlopen op het terrein en gebruik maken van de meerdere zitjes op het weiland. Ook kan je een kampvuur maken in de vuurplaats en indien gewenst kan je een gitaar ophalen uit de deel om bij het kampvuur je zangtalenten ten gehore te brengen.

Er is geen televisie aanwezig maar wél Wifi. TV kijken kan dus op je eigen Ipad of telefoon.

Omdat de boerderij een rieten dak heeft mag er niet gerookt worden en geen kaarsen worden gebrand.

Allerlei spelletjes zijn in ruime mate aanwezig in de huiskamer.

Er is veel gelegenheid tot wandelen of fietsen. Routekaarten liggen klaar.

Een luxe ontbijt is inclusief en is à la carte.  

Indien gewenst kan bij ons de avondmaaltijd gebruikt worden. Geef dit bij de boeking aan. We serveren een eenvoudig menu voor €15 of een driegangenmenu voor €25.

De B&B is helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Wilt u boeken? Dat kan via www.booking.com of rechtstreeks. Stuur een mailtje naar: info@dedistelweide.nl en geef daar uw wensen in aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Huiskamer


Slaapkamer 1slaapkamer 2Slaapkamer 1
OverloopBest groot zo'n varken...


Douche en toiletVoorbeeld ontbijt

De varkens zijn populair!